Talkoopisteet

TALKOIDEN MÄÄRITTELY

Talkoot joista voi ansaita pisteitä ovat ennalta sovittuja ja niihin pyydetään julkisesti talkooväkeä. Talkoopisteitä voi kerätä joko itselle, perheenjäsenelle tai ystävälle.

Talkootöitä ovat esimerkiksi radanrakennus- ja purkutalkoot, teltan pystytys- ja purkutalkoot tai seuran omaisuuden huoltotyöt, kuten aitojen maalaus, esteiden korjaus ym.

Kilpailuiden aikana mm. ratatyöt, buffa-, tuomaritorni- tai kansliatehtävät.

 

VOIMASSAOLO

Kerätyt pisteet ovat voimassa kaksi kalenterivuotta. Pisteitä ei hyvitetä, jos jäsen jättää seuran.

 

PISTEIDEN ARVO JA ANSAITSEMINEN

1 talkoopiste = 1€

 

leipomukset (1 pelti) = 1 tp

pikkukisat max 2h= 1 tp

talkoot 0- 2h= 1 tp

talkoot 2- 4h= 2 tp

talkoot 4- 8h= 3 tp

talkoot yli 8 h= 4 tp

kisatyöt väh 2h=2 tp

kisatyöt väh 4h=3 tp

kisatyöt väh 8h= 4 tp

 

Uuden jäsenen hankinnasta 5 tp

 

PISTEIDEN KÄYTTÖ

Pisteitä voi käyttää seuran järjestämiin matkoihin, tapahtumiin, koulutuksiin, 1- tason kilpailuihin ja myynnissä oleviin seuravaatteisiin ym.  

 

OMAVASTUU

Tuotteella/ tapahtumalla on omavastuu, joka maksetaan itse ja loput voi maksaa talkoopisteillä. Omavastuu ja talkoopisteiden määrä ilmoitetaan tapahtumakohtaisesti aina erikseen. Omavastuu 1-tason kilpailujen kisamaksuissa on 50%.

 

TALKOOPISTEIDEN KIRJAUS

Talkootöihin etukäteen ilmoittautuneista tehdään lista. Listassa näkyy nimi, mistä mihin on käytettävissä ja mahdollisuuksien mukaan myös talkootehtävä sekä kenelle talkoopisteitä kerää.

Talkoissa/ kisoissa on ilmopiste, johon kaikki talkoilijat käyvät tullessaan ilmoittautumassa, kertoo kenelle kerää pisteitä, mitä töitä tekee ja poistuessaan kuittaa itsensä ulos. Ilmopiste lisää listaan ne, jotka eivät ole etukäteen ilmoittautuneet talkoisiin.

 

Ansaituista ja käytetyistä pisteistä pidetään kirjaa.