Ratsastuskenttien säännöt ja maksut

KENTTÄ- JA KALUSTOMAKSU

  • Jäsenet, jotka kilpaillessaan edustavat toista ratsastusseuraa maksavat jäsenmaksun lisäksi 50 € / vuosi tai 15 € / kuukausi.
  • Seuraan kuulumattomilta maksu on 150 € / vuosi ja kertamaksu 10 € / kerta.
  • Maksu suoritetaan tilille Säästöpankki Optia FI46 4600 2220 0653 71.Muista mainita maksun yhteydessä kenttämaksu ja käyttäjän nimi. Varaudu todistamaan kentänkäyttöoikeus jäsenkortilla tai maksukuitilla. Maksamattomasta käytöstä lähetetään lasku.

Kentän järjestyssäänöt ovat seuraavat:

Ratsastuskenttien käyttöoikeus on Laajavuoren Ratsukot ry:n jäsenillä ja kannatusjäsenillä sekä kenttämaksun suorittaneilla.

Kentillä on käyttökielto rankkasateiden jälkeen ja kelirikon aikana niin kauan kuin kentän pinta on veden määrästä johtuen upottava.

Kenttien käytössä etusijalla ovat LvR:n ja Jyväskylän Ratsastuskoulun järjestämät kilpailu-, valmennus- ja koulutustapahtumat.

Jokainen ratsastaa kentällä omalla vastuullaan.

Käyttäjän velvollisuuksia ovat: 

Turvallisuus: 

Käyttäjän tulee edistää hevosenkäsittelyllään ja käytöksellään turvallista ratsastusta. Kypärän käyttö on ratsastettaessa pakollista. Hevosia ei saa irtojuoksuttaa/hypyttää kentällä.

Kentän aidoilla ei saa istua. Kulku kentälle tapahtuu tarhojen välistä.

Välineet: 

Käyttäjä palauttaa käyttämänsä välineet esim. esteet, puomit ja aidat alkuperäisille paikoilleen. Puomeja ei saa jättää maahan. Irtonaiset esteiden kannakkeet tulee laittaa niiden säilytysastioihin.    

Käyttäjä ilmoittaa aiheuttamansa tai havaitsemansa kaluston rikkoutumiset sekä puutteet. Käyttäjä on korvausvelvollinen rikkoessaan kalustoa. Ilmoitus tehdään osoitteeseen laajavuorenratsukot@gmail.com

Kenttä: 

Käyttäjä ilmoittaa havaitsemansa vaaratekijät ja puutteet ratsastuskenttien kunnossa. Ilmoitus tehdään LvR:n sähköpostiin os. laajavuorenratsukot@gmail.com.

Valot:
Viimeinen käyttäjä sammuttaa valot.

Yleinen siisteys:
Jokainen huolehtii lannan keräyksen ja poisviennin ratsastuksensa jälkeen.


LvR:n johtokunta voi evätä näiden velvollisuuksien laiminlyöjältä kentän käyttöoikeuden.