Kilpailuluvat

SRL:n jäsenrekisteriuudistuksen myötä olemme siirtäneet kilpailuluvat verkko-ostoon. Luvat hankitaan itse sähköisellä lomakkeella ja maksetaan verkkomaksuna joko verkkopankkitunnuksella tai sähköpostiin tulevan vahvistusviestin maksulinkin kautta.

Luvan maksuun ratsastajalla pitää olla hetu, sähköpostiosoite ja aktiivinen jäsenyys jäsenrekisterissä. Jos hetu tai sähköpostiosoite puuttuu rekisteristä, ota yhteyttä seuran jäsensihteeriin (laajavuorenratsukot.jasenasiat@gmail.com).

KIPAn pääset kirjautumaan noin 4 vuorokauden kuluttua siitä, kun jäsen- ja kilpailulupamaksu on maksettu.

Lisätietoja lupa-asioista löytyy SRL:n sivuilta: www.ratsastus.fi/kilpailut/kilpailuluvat

Tästä löydät liiton ohjeen luvan hakemiseen: www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat/hanki_lupa sekä linkin luvan hakemiseen: https://ratsastus.lisenssikauppa.fi


E-KILPAILULUPA 10 €

Kilpaileminen aloitetaan 1-tason kilpailuissa. Tähän tarvitset E-luvan, jolla saat oikeuden kilpailla 1-tason kilpailuissa kaikilla alueilla kaikissa lajeissa.

Hevosen, jolla kilpailet, tulee löytyä Suomen Hippoksen rekisteristä ja KIPAsta. Muista maksaa myös hevosen vuosimaksu KIPAssa sekä huolehtia rokotukset ajoissa kuntoon.

Suosittelemme sääntökoulutuksiin osallistumista, vaikka kilpailisitkin koko kauden 1-tasolla.


D-KILPAILULUPA 30 €

Oikeus kilpailla 1- ja 2-tason kilpailuissa ja luokissa kaikilla alueilla kaikissa lajeissa. D-kilpailulupaa varten sinun tulee käydä sääntökoulutuksessa (kysy todistus kouluttajalta) ja sinulla tulee olla 1-tason kilpailuista hyväksytty tulos helppo C tasoiselta kouluratsastusradalta tai hyväksytty tulos 80 cm esteratsastuskilpailusta.

Muista maksaa myös hevosen vuosimaksu KIPAssa sekä huolehtia rokotukset ajoissa kuntoon.


A-KILPAILULUPA 150 €

Oikeus kilpailla kaikilla kilpailutasoilla (1-5) kaikilla alueilla ja kaikissa lajeissa. Sinun tulee olla ratsastusseuran täysjäsen.

Muista maksaa myös hevosen vuosimaksu KIPAssa sekä huolehtia rokotukset ajoissa kuntoon.


Muista luvista lisätietoa SRL:n kilpailuluvat sivuilta.


Ongelmatilanteissa ole yhteydessä seuran jäsensihteeriin: laajavuorenratsukot.jasenasiat@gmail.com